2013. júl. 13.

Jön-e ma a kis trónörökös? (UPDATE: nemjött)

Vilmos és Katalin gyereke talán ma fog megszületni

Nem-nem! Ez csak illusztráció.

A világsajtó tudni véli már egy ideje, hogy július 13-án, vagyis ma lesz a nagy nap, amikor bővül az angol királyi család, és megszületik az a kis lurkó, aki Harry-t még eggyel hátrébb utasítja az öröklési rangsorban. De vajon jön-e ma?

Kisebb orcátlanság lenne egy igazi angol hölgytől/úrtól, ha a megbeszéltekkel ellentétben, napokkal később jelenne meg, főleg, ha ennyire várják. Na jó, azért holnap is örülnének neki, a szobáját már régen berendezték, így néz ki. A nemét egyelőre nem lehet tudni a kis rojál bébinek, illetve lehetne, de a szülők nem akarják, így persze másnak is titok, talán csak a röntgeneket végző doki mosolyog a bajsza alatt néha, a különleges infó birtokában. Annyi biztos, hogy ugyanabban a kórházban fog megszületni a kicsi, ahol apuci, a londoni Saint Mary egyik magánszárnyában.
Királyi források megerősítették, hogy a média az elsők között lesz, akiket értesítenek majd, persze a családi körtelefonok, Dédi Mama például prioritást fog élvezni.

Kevesebb hír emlékezik meg róla, hogy úton van egy másik királyi gyermek, Erzsébet Királynő unokájának, Zara Phillips-nek a babája is, ő várhatóan 2014 elején jön majd világra.
Cambridge hercegének és hercegnéjének utóda, s egyben Britannia jelenleg legjobban várt, új állampolgára pedig lehet, hogy perceken, vagy órákon belül.

A Történetesen  Blog hivatalos (update: és vesztes) tippje a születési időt tekintve:

2013. 07. 13.  17:44

Ha neked is van tipped, jobb fent tudsz szavazni! Hát nem izgi?!

(via CNN)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése